YEREL
Giriş Tarihi : 18-06-2023 14:46

Bingöl Jandarması babaları unutmadı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Babalar Günü dolayısıyla Ağaçeli köyünde oturan köyün en yaşlısı Ağa Kızıl'ı evinde ziyaret ederek, Babalar Günü'nü kutladı.

Bingöl Jandarması babaları unutmadı

Bugün Babalar Günü kutlanıyor. Bu özel ve anlamlı günde babasını, eşini mutlu etmek, sevindirmek isteyen vatandaşlar Babalar Günü dolayısıyla sevdiklerine ziyaretler gerçekleştiriyor.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı da Babalar Günü'nü unutmadı. Jandarma ekipleri, Merkeze bağlı Ağaçeli köyünde ikamet eden köyün en yaşlısı olan Ağa Kızıl ve köyün diğer büyüklerine ziyarette bulunularak babalar günlerini kutladı.
Ziyaret esnasında yaşlıların ellerini öpüp hayır duasını alan jandarma ekipleri, yaşlılara çeşitler hediyeler takdim etti.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren babalar ise bu özel günde hatırlanmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür ettiler. 

İl Jandarma Komutablığından yapılan açıklamada, "Güvenlik güçleri olarak; başta şehit babalarımız olmak üzere fedakâr babalarımızın 'Babalar Günü’' kutlu olsun." ifadeleirne yer verildi.

AdminAdmin