GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2021 18:27   Güncelleme : 24-11-2021 19:03

Bingöl Jandarma Komutanlığı öğretmenleri unutmadı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlere karanfil hediye edip günlerini kutladı

Bingöl Jandarma Komutanlığı öğretmenleri unutmadı

Bingöl   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı.

İl Jandarma Komutanlığı personeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kent genelinde okulları ziyaret ederek, öğretmenlerle buluştu. Ziyaret esnasında öğretmenlerle sohbet eden jandarma personeli, öğretmenlerin gününü kutlayıp, karanfil hediye etti.

Bingöl Merkez Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, burada görev yapan 35 öğretmen için pasta kesti. Öğretmenlere karanfil verip günlerini kutlayan jandarma personl, ğretmenlere pasta ikram ederek, kitap hediye etti.

Jandarmadan yapılan yazılı açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı olarak başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle, emekli olan öğretmenlerimizi saygıyla anar, bu kutsal görevi özverili bir anlayışla sürdüren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlar, hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin