KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-07-2021 14:38   Güncelleme : 08-07-2021 15:03

Bingöl dernekleri İstanbul'da buluştu

Türkiye'nin değişik kentlerinde faaliyet gösteren Bingöl dernekleri başkanları, İstanbul'da düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi

Bingöl dernekleri İstanbul'da buluştu

Türkiye'nin değişik kentlerinde faaliyet gösteren Bingöl dernekleri yöneticileri, İstanbul'da düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında buluştu.

İstanbul Bingöl İl Derneği (BİNİLDER) ev sahipliğinde bu yıl 1.si gerçekleştirilen "Bingöl İl Dernekler Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" dernek merkezinde yapıldı.

Toplatıya, Adana, Ankara, Elazığ, Malatya, Gaziantep, Osmaniye, İzmir, Bursa, Kocaeli ve  İstanbul Bingöllüler dernekleri il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Birlik, beraberlik, dayanışma ve diyalog içerisinde  sivil toplum kuruluşu faaliyetlerini yürütmek ve  hemşehri entegrasyonu sağlamak için görüş alış verişinde bulunulan toplantıda, Bingöl il Dernekleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın her yıl yapılarak geleneksel hale getirilmesine karar verildi.

Toplantıya katılanlar, daha sonra İstanbul Maltepe'de açılan Bingöl Soğukçeşme Kavurması işletmecilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AdminAdmin