GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 18:36

Bingöl Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Bingöl Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Usta Başkanlığında yapıldı. Valilikte düzenlenen toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından il genelinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Bingöl Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Bingöl Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulunun 2024 Yılı Şubat ayı toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç, Cumhuriyet Savcısı Tuğçe Demirci, Baro Başkanı Yusuf Ketenalp, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdülbari Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, ilgili kurum temsilcileri, STK temsilcileri ve kurul üyeleri katıldı.

Vali Ahmet Hamdi Usta, toplantıda yaptığı konuşmada, “Toplantı vesilesiyle çocuklarımızın aile şefkati ve sıcaklığı ile sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini ve sportif, sanatsal, bilimsel alanlara yönelmeleri konularını ele alarak değerlendirdik.” dedi.

Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından il genelinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların ve uygulamaların değerlendirilmesinin yapıldığı ve korunmaya muhtaç çocuklar için alınan destekleyici tedbirlerin görüşüldüğü toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

AdminAdmin