GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-12-2023 15:38

Bingöl ASKF'den TRT Kürdi'ye ödül

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), başarılı spor yayınları nedeniyle TRT Kurdi'ye ödül verdi. Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, ödülü TRT Kurdi'de yayınlanan Roja Futbolé (Futbol Günü) programı moderatörü Mehmet Yılmaz Bay'a takdim etti.

Bingöl ASKF'den TRT Kürdi'ye ödül

Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) , başarılı spor yayınları nedeniyle TRT Kurdi'ye ödül verdi.
Plaketi TRT Kurdi Roja Futbolé (Futbol Günü) programı moderatörü Mehmet Yılmaz Bay'a takdim eden Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu,"TRT Kurdi'nin spor yayınları bölgede sporun gelişmesine ciddi katkı sunuyor" diye konuştu.

TRT Kurdi'nin başarılı spor yayınları takdir toplamaya devam ediyor.
Bir ödül de Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan geldi.
Ödülü kanal adına Roja Futbolé moderatörü Mehmet Yılmaz Bay, Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'ndan aldı.

"Ödülü Tüm Ekibimiz Adına Alıyoruz "

TRT Kurdi olarak bölgede sporun gelişmesi için büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirten Mehmet Yılmaz Bay,"Bu anlamlı ödülü bizlere bu güzel imkanları hazırlayan kanal yönetimimiz ve gerek ekran arkasında gerekse ekran önünde ciddi bir emek sarf eden tüm ekibimimiz adına alıyorum. Bu güzel düşüncelerinden ötürü Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na ve uzun yıllardır spora başarıyla hizmet eden, bunun sonucunda da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu İkinci Başkanlığı gibi önemli bir göreve gelen Ali Ekber Alimoğlu'na teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ASKF Başkanı Alimoğlu'ndan TRT Kurdi'ye Övgü 

Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, TRT Kurdi'nin yayın hayatına başladığı günden beri spora önemli katkılar sağladığına vurgu yaptı. Alimoğlu,"TRT Kurdi unutulmaya yüz tutan amatör spor ve futbol alt ligleriyle ilgili yayınlar yaparak sporun ve futbolun gelişmesinde katkı sağlıyor.  Biz bunu çok değerli görmekteyiz. Şehirlerimizde sporun gelişmesine katkı sunan yayınlar için TRTKurdi ailesine tteşekkür ediyoruz." diye konuştu.

AdminAdmin