SİYASET
Giriş Tarihi : 06-04-2023 23:46

BBP Bingöl Aday Adayı Bucuka, basın mensuplarıyla buluştu

BBP Bingöl Milletvekili aday adayı Aydın Bucuka, düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BBP Bingöl Aday Adayı Bucuka, basın mensuplarıyla buluştu

Büyük Birlik Partisi Bingö Milletvekili aday adayı Aydın Bucuka, Piramit Kafe'de düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla buluştu.

Burada konuşan Bucuka, siyasi partiler ve mensuplarının halka hizmet için yola çıkan insanlar olduğunu söyledi.
Bucuka, şunları kaydetti:

"Şimdi yeni yönetimimiz ile geçmişi bir kenara bırakıp, geçmişten dersler çıkararak önümüze bakacağız. Siyaset aktif bir alandır. Zamana, mekâna ve çeşitli sosyal olgulara binaen politika ve stratejiler değişip gelişebilir. Önemli olan hak için halkımıza hizmettir. Biz bu anlamda üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz. Daima ileri hep ileri, doğru adımlarla, doğru kişilerle ilerlemeye devam edeceğiz inşaallah. Partimizin halk arasındaki mürüvvetini koruma adına elimizden geleni yapacağız. 
Partilerinin kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu’ndan paylaşımlar yapan Bucuka; “Merhum Genel Başkanımız Sayın Muhsin Yazıcıoğlu şöyle diyordu; ‘Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Biz, ikinci yolu seçiyoruz.’ derdi. Biz de Bingöl’de bazı şeylerin değişmesi istiyor ve ezber bozmak istiyorsak bu duruma seyirci kalmamalıyız. Değişim için şimdi tam zamanı diyoruz.”

AdminAdmin