GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-04-2023 23:29

Bağımsız aday Fesih Zeki Mert, projelerini açıkladı

Seçimlere sayılı günler kala milletvekili adayları çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları kapsamında gazetecilerle bir araya gelen Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, "Kazanan Bingöl Olsun" sloganıyla yola çıktığını belirterek, Bingöl'ün kalkınmasına yönelik projelerini açıkladı.

Bağımsız aday Fesih Zeki Mert, projelerini açıkladı

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, gazetecilerle bir araya geldi.

Grand Berti Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Mert, Bingöl'ün Türkiye’de 81 il arasında gelişmişlik endeksine göre 71. sırada yer aldığını belirterek, "Bingöl’ün hak ettiği kaynak neden Bingöl’e ulaşmıyor?” diye sordu.

Bağımsız Aday Mert, "Sözüm olsun, hep çalışacağız, Bingöl’ün hak ettiği ne varsa doğduğum, büyüdüğüm topraklara getireceğim.” dedi. 

14 Mayıs'ta seçilirse Bingöl'ü geliştirecek projelerinin başında Bingöl'ü finans ve teknoloji merkezi haline getireceklerini belirten Mert, "En büyük hayallerimden biri Bingöl’ü bölgenin finans ve teknoloji üssü yapmak. Teknoloji şirketlerinin Bingöl’e yatırım yapmaları için vergi avantajları ve teşvikler sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Bingöl'ü hayvancılığın başkenti yapmayı planladıklarını belirten Fesih Zeki Mert, bölgedeki hayvan sayısının artırılması için teşvikler verileceğini, Karlıova'da ise et entegre tesisi açmayı planladığını aktardı.

Mert, seçildiği taktirde, Bingöl'e yönelik hazırladıkları 48 proje hayata geçireceklerini kaydetti.

AdminAdmin