SPOR
Giriş Tarihi : 05-10-2021 18:50   Güncelleme : 05-10-2021 18:50

Amatör Spor Haftası törenle başladı

Bingöl'de, 4-10 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası, açılış programı ile start aldı

Amatör Spor Haftası törenle başladı

Her yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında çeşitli sportif faaliyetlerle kutlanacak Amatör Spor Haftası açılışı Bingöl Şehir Stadında gerçekleştirildi.

Hafta boyunca il merkezi ve ilçelerde çeşitli sportif faaliyetlerle kutlanacak açılış programı, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ali Rıza Akaraca, Spor Şube Müdürü Abdurrahman Demir, ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, antrenörler ve sporcuların katılımıyla yürüyüş korteji ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam eden programda, konuşan  Gençlik ve Spor Müdür Vekili  Akarca, günün anlam ve önemini belirttti.

Amatör Spor Haftası'nın ülkemizde spor bilincinin artırılmasında, gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasında önemli bir faktör olduğunu anlatan Akarca, "Gençlerimizin gelişimi için fedakârca hizmet eden amatör spor kulüplerimizin yöneticilerine, antrenörlerimiz ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Hafta boyunca yapılacak etkinliklerle 7'den 70'e herkesi amatör sporla buluşturmayı hedefliyor ve Tüm Vatandaşlarımızı tesislerimizde Spor Yapmaya davet ediyoruz.  Amatör Spor Hafta'mız kutlu olsun."

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında hafta boyunca kort tenisi, atletizm, basketbol, kano, taekwondo, judo ve masa tenisi müsabakaları düzenlenecek.

AdminAdmin