GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-05-2023 20:25

Altıntaş, "Sevgi varsa engel yoktur"

Tüm Engelliler Derneği, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Son olarak Türkiye genelinde 24 tekerlekli sandalye ve 4 elektrikli yatak dağıttıklarını anlatan Dernek Genel Başkanı İsa Altıntaş, "Sevgi varsa engel yoktur" dedi.

Altıntaş,

Tüm Engelliler Derneği, Türkiye genelinde ihtiyaç sahiplerine 24 tekerlekli sandalye ve 4 elektrikli yatak hediye etti.

Dernek Genel Başkanı İsa Altıntaş, Bingöl Net Haber'e yaptığı açıklamada, yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engellilerin sadece bir gün değil her gün yanlarında olduklarını söyledi.

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteğiyle Türkiye'nin bir çok ilinde engellileri sevindirmeye ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini anlatan Altıntaş, "Gümüşhane'ye 1, Bingöl'e 4, Rize 1, Kocaeli 1, İstanbul 2, Kahramanmaraş 2, Gaziantep 2, Hatay 2, Elazığ 1, Adıyaman 2, Adana 2, Diyarbakır 2 ve Malatya 2olmak üzere toplamda 24 tekerlekli sandalye ve giyim ile gıda desteğinde bulunduk. ayrıca Bingöl Karlıova ilçesine 1, Adaklı ilçesine 1, İstanbul'a 1 ve Gümüşhane'ye 1 olmak üzere 4 elektrikli yatak desteğinde bulunduk. Aynı zamanda bu illerimizin bir kaçına oksijen cihaz desteğinde bulunduk." diye konuştu.

"Sevgi varsa engel yoktur"

Tüm Engelliler Derneği Genel Başkanı Altıntaengellilere yardım yapmaya devam edeceklerini belirterek, dereneğe destek bulunanlara teşekkür etti.

Altıntaş, şunları kaydetti:

"Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen başta Aile ve Sosyal Hiznetler Bakanlığına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve isimlerini açıklamak istemeyen koca yürekli AK Partili 4 milletvekilimizin ve her zaman desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanımız Adnan Pala başkanımıza ve Aytes İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Tüm Engelliler Genel Başkan Yardımcısı Aydın Albayrak ve dağıtım sırasında yardımcı arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz .Türkiye'de 2010 yılına kadar engelliler herhangi bir hakka sahip değildi. Sayin Cumhurbaskanınımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2010'da anayasa referandumunda 12 milyon engelli haklarına kavuştu. Ve unutmayalım ki sevgi varsa engel yoktur."

AdminAdmin