SİYASET
Giriş Tarihi : 17-09-2021 18:12   Güncelleme : 17-09-2021 18:42

AK Partili kadınlar, Ahilik Haftası dolayısıyla esnafa gül dağıttı

AK Partili kadınlar, Ahilik Haftası dolayısıyla esnafa gül dağıttı

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı Kadın Kolları Teşkilatı, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnafı ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Şeyma Bural öncülüğünde, Ekonomi İşleri Birim Başkanı Gülsüm Uslu’nun organizasyonluğunda şehir merkezinde esnaf ziyareti yapan AK Parti teşkilat üyeleri, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, esnafa gül hediye etti. 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Bural, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, Ahilik Haftası dolayısıyla şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.

AK Kadınlar olarak bütün ilçe ve 3 belde de eş zamanlı esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini anlatan Bural, "Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Gül hediye ettik. KOSGEB, Tarım İl Müdürlüğü, İŞKUR, Ticaret Bakanlığı gibi kamu kurum ve kuruluşların kadınlarımıza sağladığı hibe, kredi, fon ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. AK Partimizin sağladığı bu teşviklerden faydalanarak, işletme ve meslek sahibi olan kadınların başarı öykülerini dinledik. Esnafımızdan gelen öneri ve talepler dinledik. AK Parti Kadın Kolları teşkilatları olarak saha ziyaretlerimizi arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Erkek kadın ayırt etmeden ziyaret ettiğimiz bütün esnaflarımıza partimize ve bizleri gösterdikleri ilgi, destek ve misafirperverlikleri için hassaten teşekkür ediyorum." diye konuştu.  

AdminAdmin