YEREL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 19:07   Güncelleme : 22-03-2023 19:32

AK Parti'de aday adayı başvuru süreci tamamlandı

TBMM 28. Dönem için 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimlerinden AK Parti'den aday olmak isteyen aday adayları için başvuru süreci tamamlandı. AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na 28 kişi aday adaylığı için müracaat yaptı. Aday adaylarının tam listesi haberimizde...

AK Parti'de aday adayı başvuru süreci tamamlandı

AK Parti Bingöl Seçim İşleri Başkanı Cengiz Varan, “Milletvekili aday adaylığı başvuru süreci tamamladı. 25 Mart’ta dijital ortamda teşkilat temayül seçimini gerçekleştireceğiz.” dedi.

Varan, milletvekili aday adayı başvuru süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti'den milletvekili adayı olmak isteyen aday adaylığı müracaatlarının tamamlandığını bildirdi.

Varan, şunları kaydetti:

"Partimizde Milletvekili aday adaylığı süreci yoğun ve coşkulu bir şekilde geçmesi partimize olan teveccühü göstermektedir. Bu süreçte partimize gelerek aday adaylığı müracaatı yapan bütün adaylarımız bizim için ehliyetli, liyakatlı ve ehil kişilerdir. Parti olarak bütün aday adaylarımıza eşit mesafede olduğumuzu vurgulamak isteriz. Aday adayı teşkilat temayül seçimini 25 Mart Cumartesi günü saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Temayül yoklamasını, Genel Merkezimizin belirlediği Milletvekillerimizin katılımıyla dijital bir şekilde bilgisayar ortamında oy kullanılacaktır. Bütün aday adaylarımıza başarılar diler, bu vesile ile bütün hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eder, saygı, sevgi ve muhabbetlerimizi sunarız."

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na 28 kişinin aday adaylığı müracaatında bulunduğu bildirildi.

İşte Bingöl milletvekiliği için AK Parti'den aday aday olanların isimleri:

1- AGA KÖÇER
2- AHMET BURKANKULU
3- AHMET ÇAPAK
4- AHMET ÇİNİGÖZ
5- BURHAN ARIKIZ
6- DİYAB BAZENCİR
7- EMİN VARAN
8- ENİS DEVRAN
9- ERDAL EĞİN
10- EŞREF TAŞ
11- FERHAT BAYAR
12- FEYZİ BERDİBEK
13- FURKAN UFUK COŞKUN
14- GANİ DALAN
15- HAŞİM BOR
16- MEHMET HANEFİ GÜLER
17- MEHMET TÜGEN
18- NİHAT DOĞU
19- ORHAN BUĞRAHAN
20- RAMAZAN GENGÖRÜ
21- SADRETTİN BEKİ
22- ŞAHİN BİNGÖL
23- TAHSİN GÖNÇ
24- VAHDETTİN AĞIN
25- YAKUP SÜNGÜ
26- YILMAZ SEVEN
27- ZEKİ KORKUTATA
28- ZİYA SÖZEN

AdminAdmin