EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-02-2021 15:38   Güncelleme : 17-02-2021 15:50

Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Yönetim Sistemi

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, online gerçekleştirilen "Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Yönetim Sistemi" (AYDEP) tanıtım toplantısına katıldı

Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Yönetim Sistemi

BNH - Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından geliştirilen ve online gerçekleştirilen "Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Projesi (AYDEP)" bilgilendirme toplantısına katıldı.

Sunumların yapılması ve soruların cevaplanmasının ardından konuşan Prof. Dr. Çapak, ahiliğin önemine işaret ederek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Projenin tanıtım konuşmasını yapan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, AYDEP’in yükseköğretim sistemine kalite getirmek için ortaya çıkan bir yazılım oluğunu kaydetti. Uzaktan eğitimde hedeflerle ölçmelerin birbirini teyit etmesinin zor olduğunu belirten Karakaya, doğru müfredat, doğru kazanım ve doğru ölçme yapıldığında sistemin doğru işlediğini vurguladı.

Toplantıya, Prof. Çapak'ın yanı sıra, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Bingöl Üniversitesi katıldı.

AdminAdmin