Kızılay Kan Bağış Tırı, Cumartesi günü Bingöl’de olacak

Kızılay’ın Diyarbakır’a bağlı Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi’nden Bingöl’e gelecek olan ‘Kan Bağışı Tırı’, Cumartesi gününden itibaren Genç Caddesi Türk Telekom İl Müdürlüğü’nün ön tarafında kurularak, 21 Mayıs 2023 Pazar gününe kadar 10:00-18:30 saatleri arasında destekçilerinden kan bağışı alacak.

YEREL - 27-04-2023 17:42

Kızılay Kan Bağış Tırı, Cumartesi günü Bingöl’de olacak

Kızılay, bölgedeki kan stoğu seviyesini yükseltmek, hastalara umut olmak için Bingöl’de 21 Mayıs 2023 tarihine kadar kan bağışı alacak.

Türk Kızılay Diyarbakır Kan Bağış Merkezi Koordinatörü Mehmet Mücde, ‘Haydi Kan Dostum’ sloganıyla kan bağışlarının kabul edileceğini söyleyerek, “Ülke kan stoklarının ulusal güvenliği tehdit eder hale gelmesi ve ihtiyaca cevap veremez durumunda olmasından kaynaklı, birçok ameliyat ve tedavinin ertelenmesi sonucu, vatandaşlarımız kan ihtiyacını sosyal medya aracılığıyla veya hastane kapılarında vatandaşlardan kan bağışı için yardım talebinde bulunmak zorunda kalınıyor, bu yöntemle tedavi ve ameliyatlar gerçekleştirilmeye çalışılmakta. Tüm vatandaşlarımızı yeniden vefa borcunu, insani ve vicdani sorumluluğunu her zamanki gibi göstermek adına 29-30 Nisan ile 1-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Bingöl İl Türk Telekom Müdürlüğü önünde, 10.00-18.30 saatleri arasında kan bağışına davet ediyoruz. Hayat kurtarma adına üç kişiye umut, üç kişiye can olmak, doğaya bir fidan armağan etmek için kan bağış mobil aracımıza bekliyor olacağız. Gösterilen hassasiyetten dolayı yardımsever Bingöl halkımıza çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

29-02-2024 - YEREL

Tarımdan köylülere basınçlı sulama eğitimi

Tarımdan köylülere basınçlı sulama eğitimi

30-01-2024 - YEREL