Kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam ölü bulundu

Bingöl'ün Genç ilçesi Pınaraltı (Şegan) köyünde ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan 79 yaşındaki Teyfik Kaynar, bugün sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı Kadavra Köpeği tarafından kendisine ait bahçede toprağa gömülü olarak bulundu.

GÜNCEL - 27-06-2022 14:36

Kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam ölü bulundu

Genç İlçesi Pınaraltı (Şegan) ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Teyfik Kaynar (1943), bugün sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı Kadavra Köpeği tarafından kendisine ait bahçede toprağa gömülü olarak bulundu. Av tüfeği ile sırtından vurulup öldürüldüğü belirlenen cinayet ile ilgili Kaynar’ın oğlunun gözaltında olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre olay, Genç İlçesi Pınaraltı (Şegan) Köyünde meydana geldi. Köyde tek başına yaşayan Teyfik Kaynar (1943) için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunuldu. İl Jandar Komutanlığı ekiplerinin kadavra köpeği kullanarak yaptıkları aramada kayıp olduğu bildirilen Teyfik Kaynar, evinin arka bahçesinde sırtından vurulmuş olarak toprağa gömülü halde bulundu. Otopsi yapılmak üzere Bingöl’de hastane morguna kaldırılan Kaynar’ın kimler tarafından vurulduğu araştırılırken, ekipler 1’i ailesinden olmak üzere çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlıların Bingöl İl Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Geçmiş yıllarda eşi vefat eden Kaynar’ın köyde tek başına yaşadığı, kaymakamlıktan aldığı engelli maaşı ve sosyal yardım desteği ile geçimini sağladığı öğrenildi.

Kaynak: Gencinsesi Gazetesi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bingöl'de 18 kilo 500 gram esrar ele geçirildi

Bingöl'de 18 kilo 500 gram esrar ele geçirildi

27-03-2024 - GÜNCEL

Doç. Dr. Akyüz'den siyasetçilere politika tavsiyeleri: Yeşil Siyasetin Manifestosu

Doç. Dr. Akyüz'den siyasetçilere politika tavsiyeleri: Yeşil Siyasetin Manifestosu

26-03-2024 - GÜNCEL