HÜDA PAR'dan Bingöl'de sergilenen Minia Kudüs tırına ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, beraberindeki heyetle birlikte Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırını ziyaret etti.

TÜRKİYE - 15-07-2021 20:36

HÜDA PAR'dan Bingöl'de sergilenen Minia Kudüs tırına ziyaret

Mescid-i Aksa davasını diri tutmak için Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı'nın iş birliğiyle organize edilen program kapsamında startı İstanbul'da verilen Mescid-İ Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı halkın ziyaretine açıldı.

Minia Kudüs tırını ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindekileri, Yetimler Vakfı Bingöl Temsilciliği yetkilileri karşıladı.

Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Salih Çelik makette yer alan yapılar hakkında HÜDA PAR yetkililerine bilgi verdi. Oranın durumunu, siyonist işgal rejiminin yapmış olduğu zulmü anlattı ve bu programı yapmalarındaki amacı açıkladı.

Maketi ziyaret eden Alpaya ise yaptığı açıklamada ümmetin kurtuluşunun Mescid-i Aksa'nın, Filistin'in kurtuluşuna bağlı olduğunu belirtti.

Bunun için sürekli Mescid-i Aksa davasını gündemde tutmak ve her ortamda dile getirmek gerektiğini aktaran Alpaya, "Yıllardır oralarda nice zulümler yapılıyor, bir tek dua ile yetinmemek, maddi manevi destek vermek gerekir. Bu güzel çalışmalarından dolayı Yetimler Vakfı'na ve Bingöl İl Temsilciliğine teşekkür ediyorum, inşallah Kudüs'ün ve Filistin Halkı'nın kurtuluşuna vesile olur. Allah emeği geçen herkesten razı olsun." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çocuklara yönelik sosyal medya içerikleri Aile Bakanlığının takibinde

Çocuklara yönelik sosyal medya içerikleri Aile Bakanlığının takibinde

22-10-2022 - TÜRKİYE

"Medya sektöründe bıçak kemiğe dayandı"

17-12-2021 - TÜRKİYE