Bingöl'ün lezzet durağı: Mangal Vadisi hizmete açıldı

Bingöl'ün kebap dünyasındaki önemli lezzet duraklarından bir olan Mangal Vadisi, yeni yerine taşındı. Hacı ve Şaban ustanın tarifleriyle hazırlanan kebap çeşitlerinin sunulacağı mekan düzenlenen törenle açıldı. Mangal Vadisi, 30 yıllık tecrübesiyle Bingöl halkının kebabın tadına varması için çalışıyor.

YEREL - 26-05-2022 13:53

Bingöl'ün lezzet durağı: Mangal Vadisi hizmete açıldı

Daha önce Şişli Sokak'ta hizmet veren Bingöl Mangal Vadisi, bir süre önce Yenişehir Mahallesi Kutluay Sokak'ka taşındı.

Akif ve Hacı Aymaz kardeşler ile Şaban ve Naci Buğu kardeşlerin ortak işletmeciliğini yaptı mekan, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gastronomi sektöründe 30 yıllık tecrübeyle Bingöl halkına hizmet veren işletmenin yeni adresindeki açılışına, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, Belediye Başkan Adayı Ziya Buyankara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılçadır Köyü Canisi imam hatibi Sadullah Bürkük tarafından okuman duanın ardından 3 katlı tesisin açılış kurdelesi kesildi. 

Hacı, Şaban, Ahmet ve Tayyip ustaların dönüşümlü olarak mangal başında oturdukları tesiste, et ve ürünleri, meşe közünde lezzete dönüşüyor.
Açılışa özel olarak misafirlere zırhla kıyılmış etten yapılan Adana kebap, pilav, salata, ayran ve irmik helvası ikram edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

29-02-2024 - YEREL

Tarımdan köylülere basınçlı sulama eğitimi

Tarımdan köylülere basınçlı sulama eğitimi

30-01-2024 - YEREL