Bingöl'de toplu taşıma bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz

Bingöl Belediyesi, kent merkezinde toplu taşımacılık yapan belediye halk otobüslerinin, vatandaşları Kurban Bayramının birinci ve ikinci gününde ücretsiz taşıyacağını duyurdu. Cumartesi ve Pazar günü vatandaşlarımız hat otobüslerinden ücretsiz yararlanacak.

YEREL - 08-07-2022 11:33

Bingöl'de toplu taşıma bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz

Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi.
Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşları, 9 Temmuz Cumartesi ve 10 Temmuz Pazar günü toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacağı belirtildi.

Açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve hızlı bir ulaşım sağlamları amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da şehir içi ulaşım ücretsiz olacak. Vatandaşlarımız sevdiklerine kolaylıkla kavuşabilmelerini sağlamak amacıyla Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz kılıyoruz.” denildi.

Bayramda belediye ekipleri görev başında olacak

Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde tamamlanması amacıyla gerekli önlemlerin alındığı kaydedilen açıklamada, zabıta, itfaiye, su şebeke başta olmak üzere birçok birimin bayram süresince görev başında olacağı aktarıldı.

Ekiplerin meydana gelebilecek aksaklıklara karşı görevlerinin başında olacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Bayramda vatandaşlarımızın huzurlu ve temiz bir ortamda kabristan ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile Mezarlıklar Şefliği’ne bağlı ekiplerimizce yapılan çalışmalarda çevre temizliği, yabani ot kesimi, ağaç budanması, bakım onarım çalışmaları yapıldı. Vatandaşlarımız mezarlık ziyaretlerini rahat ve sağlıklı bir şekilde yapabilirler. Mübarek Kurban Bayramı’nın ilimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederiz."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

29-02-2024 - YEREL

Tarımdan köylülere basınçlı sulama eğitimi

Tarımdan köylülere basınçlı sulama eğitimi

30-01-2024 - YEREL