Bingöl'de Engelsiz Yaşam Gecesi düzenlenecek

Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi tarafından, 2023 Engelliler Haftası dolayısıyla "Engelsiz Yaşam Gecesi" adında program düzenlenecek. Dernek Şube Başkanı Mücahit Korkutata, 10 Mayıs'ta Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek programa bütün vatandaşları davet etti.

GÜNCEL - 08-05-2023 15:49

Bingöl'de Engelsiz Yaşam Gecesi düzenlenecek

Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi tarafından "Engelsiz Yaşam Gecesi" organize edilecek.

Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi ve Bingöl Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mücahit Korkutata, 2023 Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenleyeceklerini bildirdi.

Engelli bireylerin toplumsal farkındalığını ortaya koymak adına her geçen gün farklı çalışma metodları ve mücadele biçimleri ile engelli bireylerin sesi olmaya devam ettiklerini aktaran Korkutata, "Bu anlamda gerçekleştireceğimiz 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliklerine 'Engelsiz Yaşam Gecesi'ni ekleyerek güzel bir farkındalığa imza atmayı planlıyoruz. Bu vesile ile 10 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'da Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz gecemize tüm halkımız davetlidir. Bingöl Musiki Cemiyeti, Altı Nokta  Körler Derneği Bingöl Şubesi ve Bingöl Engelliler Spor Kulübü ile Vahkin Derneği iş birliği ile ortak düzenlenecek programda ortopedik engellilerimiz için tekerlekli sandalye ve beyaz baston desteği sağlanacaktır. Bingöllü siyasetçilerimiz ve iş insanlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelerimiz için düzenlenen gece şimdiden hayırlara vesile olsun. Tüm halkımız gecemize davetlidir. Unutmayalım ki sevgi her engelli aşar. Değerli katkılarından ötürü hayırsever dostlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bingöl'de İşgücü Piyasa Araştırması yapılıyor

Bingöl'de İşgücü Piyasa Araştırması yapılıyor

25-04-2024 - GÜNCEL

Bingöl'de 20 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Bingöl'de 20 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

25-04-2024 - GÜNCEL