Şehit babalar ve oğlu şehit olan babalar unutulmadı

BİŞHAK, Babalar Günü'nde şehit ailelerini ziyaret ederek, moral verdi

GÜNCEL - 21-06-2021 20:14

Bingöl Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (BİŞHAK) yönetim kurulu Babalar Günü'nde şehit olan ve çocukları şehit olan babaları unutumadı.

BİŞHAK Başkanı Naim Tan ve yönetim kurulu üyeleri, Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek, babalar gününü kutladı.

Sırasıyla Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet Şefik Taş'ın babası Ahmet Taş, Şehit Güvenlik Korucusu Ali Kalan'ın babası Yusuf Kalan, Şehit Güvenlik Korucusu Yılmaz Dinç'in babası Hasan Dinç, Şehit Güvenlik Korucusu Nurettin Kaydutekin'nin babası Zahit Kaydutekin, Şehit Güvenlik Korucusu Mustafa Kına ve Hasan Kına'nın babası Mehmet Kına,Şehit Jandarma Er Mehmedi Kolak'ın babası Mehmet Kolak, Şehit Piyade Er İsmail Çizik'in babası Salih Çizik, Şehit Komando Er Özkan Dumlu'nun babası Abdulkadir Dumlu, Şehit Jandarma Astsubay Muhammed Koşan'ın babası Abdullah Koşan ve Şehit Piyade Er Abdulselam Arıboğa'nın babası Turan Arıboğa'yı ziyaret eden Tan, babaları şehit olan çoçukların da gününü kutladı.

BİŞHAK Başkanı Tan, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, din, vatan, millet uğruna çocukları şehit olan babalar ile babaları şehit olan bütün çocuklarının babalar gününü tebrik etti.

Şehitleri asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Tan, Babalar günü münasebetiyle öncelikle şehitlik ziyaretimizi yaptık ve şehitlerimize dualar ettik. Daha sonra şehit ailelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri