İstanbul’daki Bingöl Tanıtım Günleri için tek ses oldu

İstanbul’da faaliyet gösteren Bingöl dernekleri, 11-14 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Bingöl Tanıtım Günleri hazırlıkları kapsamında bir araya geldi. Karlıova Sağnis Köyü Derneği ev sahipliğinde bir araya gelen dernek temsilcileri, tanıtım günleri için “Tam Destek” mesajı verdi.

GÜNCEL - 16-11-2025 18:03

Bingöl Tanıtım Günleri hazırlıkları kapsamında İstanbul’daki Bingöl il, ilçe ve köy dernekleri, Karlıova Sağnis Köyü  Derneği ev sahipliğinde düzenlenen kapsamlı toplantıda buluştu. Katılım sağlayan tüm dernek başkanları ve yöneticiler, İstanbul’da yapılacak tanıtım organizasyonuna tam destek vereceklerini ifade etti.

Bingöl’ün kültürünü, tarihini ve yöresel değerlerini İstanbul’da en güçlü şekilde tanıtmak için ortak hareket etme kararının alındığı toplantıya katılanlar, bireysel değil, tek ses ve ortak irade ile çalışmanın Bingöl’ün tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Gerçekleştirilen buluşma, İstanbul’da Bingöllülerin son yıllardaki en etkili ve en geniş kapsamlı dernek istişaresi olarak değerlendirildi.

 

Toplantının sonunda öne çıkan ortak mesaj ise şöyle oldu:

 

“Bingöl için birlik zamanı. Hep birlikte, en iyisini yapacağız.”

Günün Diğer Haberleri